Cookie- og Privatlivspolitik

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet, ejet og designet af:
Formand David Lind Nordby & Foreningen Fishing For Life.
Hvenekildeløkken 91
5000 Odense Nø
Tlf: 30304241
E-mail: nordby@pc.dk

Fishing For Life behandler personoplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside.
Vi har derfor udarbejdet denne Cookie- og privatlivspolitik, som beskriver hvordan vi behandler dine personoplysninger.


Hvad er en cookie?

Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.


Hvordan bruger vi cookies?

Cookies er meget vigtige for Fishing For Lifes hjemmeside, idet de gør vores hjemmeside lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores hjemmeside bruges og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig.


Vi bruger de oplysninger, jeg indsamler til følgende:

Forbedre funktionaliteter:  Vi forbedrer funktionaliteten og optimerer din oplevelse på min hjemmeside.

Interagere med sociale medier: Vi giver dig mulighed for direkte at interagere med sociale medier, som f.eks. Facebook og Instagram.

Målrettet markedsføring: Jeg viser specifik markedsføring på min hjemmeside, som vi mener, du finder interessant.
Kvalitetssikring af vores tjenester. Vi sikrer kvaliteten af anmeldelser og forhindrer misbrug og uregelmæssigheder i forbindelse med at anvende vores hjemmeside.


Sådan afviser eller sletter du dine cookies 

Afvisning af cookies
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

lash cookies (gælder alle browser)

iPhone ,iPad og andet fra Apple

Telefoner med styresystemet Android

Telefoner med Windows 7

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website og brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte mig på nordby@pc.dk

Indsamling af personoplysninger.

Du vil altid blive informeret, inden vi indsamler personlige oplysninger om dig.
De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel være dit navn, e-mailadresse eller privatadresse.


Behandling af personoplysninger

Det er op til dig, om du vil afgive personlige oplysninger til mig. 
Vi indsamler oplysningerne for eksempelvis at kunne tilbyde konkurrencer, tilbud m.m. 
Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre, medmindre du har givet samtykke til det.
Bemærk! Du kan ikke blive indmeldt uden oplysninger om dig. 


Dine rettigheder

Du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke.  Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.


Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregler.
Vi har desuden tekniske foranstaltninger, SSL kryptisering af hjemmesiden, Firewall, daglig backup af hjemmesiden m.m med henblik på at beskytte dine oplysninger mod fx tab, uvedkommende adgang, misbrug eller dine oplysninger behandles i strid mod lovgivningen.
Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med den teknologiske udvikling.


Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen (1 år.)

  • Hvenekildeløkken 91, 5240 Odense Nø
  • +45 30 30 42 41
  • kontakt@fishingforlife.dk

FISHING FOR LIFE –

VI GØR EN FORSKEL

CVR. NR. 40818952

©FISHING FOR LIFE 2020 l WEBMASTER DAVID NORDBY