Cookie- og Privatlivspolitik

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet, ejet og designet af:
Formand David Lind Nordby & Foreningen Fishing For Life.
Hvenekildeløkken 91
5000 Odense Nø
Tlf: 30304241
E-mail: nordby@pc.dk

Fishing For Life behandler personoplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside.
Jeg har derfor udarbejdet denne Cookie- og privatlivspolitik, som beskriver hvordan jeg behandler dine personoplysninger.

 

Hvad er en cookie?
Cookies anvendes af stort set alle websites. I nogle tilfælde er cookies den eneste måde at få et website til at fungere efter hensigten.

En cookie er en tekstfil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Men cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

 

Hvordan bruger jeg cookies?
Cookies er meget vigtige for Fishing For Lifes hjemmeside, idet de gør hjemmesiden lettere at bruge, til at følge med i hvordan hjemmesiden bruges og til at hjælpe mig med at levere den bedste service til dig.

Jeg bruger de oplysninger, jeg indsamler til følgende:

 

Forbedre funktionaliteter:  

Vi forbedrer funktionaliteten og optimerer din oplevelse på min hjemmeside.

Interagere med sociale medier: Jeg giver dig mulighed for direkte at interagere med sociale medier, som f.eks. Facebook og Instagram.

 

Målrettet markedsføring: 

Jeg viser specifik markedsføring på min hjemmeside, som jeg mener, du finder interessant.

Kvalitetssikring af vores tjenester: Vi sikrer kvaliteten af anmeldelser og forhindrer misbrug/bedrageri og uregelmæssigheder i forbindelse med at anvende vores hjemmeside.

 

Du har en række værktøjer til at administrere, hvilke data der indsamles af cookies og lignende teknologier. Du kan f.eks. bruge kontrolelementer i din internetbrowser til at begrænse, hvordan de websteder, du besøger, kan bruge cookies, og til at tilbagetrække dit samtykke ved at rydde eller blokere cookies.

 

Afvisning af cookies:
Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

 

Sletning af cookies:
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

lash cookies (gælder alle browser)

iPhone ,iPad og andet fra Apple

Telefoner med styresystemet Android

Telefoner med Windows 7

 

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website og brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@fishingforlife.dk

 

Kontaktformular:
Fishing For Lifes hjemmeside (www.fishingforlife.dk) benytter en kontaktformular. Vi beholder dine kontaktformularindsendelser til din forespørgsel er afsluttet eller arbejdsopgave er udført. Vi bruger ikke den indsendte information til markedsføring.

 

Indlejret indhold fra andre websteder:
Fishing For Lifes hjemmeside (www.fishingforlife.dk) bruger indlejret indhold hjemmesiden. Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

 

Google Analytics:
Fishing For Lifes hjemmeside (www.fishingforlife.dk) bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA.

Google bruger oplysningerne til at evaluere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter om aktiviteten på hjemmesiden og yde andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på hjemmesiden og brugen af internettet. Google kan også videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Googles vegne.

 

Indsamling af personoplysninger:
Du vil altid blive informeret, inden vi indsamler personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel være dit navn, e-mailadresse eller privatadresse.

 

Behandling af personoplysninger:
Det er op til dig, om du vil afgive personlige oplysninger til mig. Jeg indsamler oplysningerne for eksempelvis at kunne tilbyde konkurrencer, tilbud m.m. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre, medmindre du har givet samtykke til det.
Bemærk! Du kan ikke blive indmeldt uden oplysninger om dig.

 

Dine rettigheder:
Du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke.  Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

 

Sikkerhed:
Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregler. Vi har desuden tekniske foranstaltninger, SSL kryptisering af hjemmesiden, Firewall, månedlig backup af hjemmesiden m.m med henblik på at beskytte dine oplysninger mod fx tab, uvedkommende adgang, misbrug eller dine oplysninger behandles i strid mod lovgivningen.

Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med den teknologiske udvikling.

Periode for opbevaring.
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen (1 år.)