BESØG VED ØRSTED ØRREDVAND OG GORDON P. HENRIKSEN

Fishing For Lifes store Sjællands rundtur bringer David Lind Nordby en tur forbi Put & Take søen Ørsted Ørredvand. Her har han aftalt at skulle mødes med en række forskellige lystfiskere, der på den ene eller anden måde støtter op om Fishing For Life arrangementerne.

Ørsted Ørredvand er en sand put & take perle tæt på Roskild

Kort inden ankomsten til søen åbnede himlen for alvor for sluserne, men nu er det kun vandpytterne på parkeringspladsen, der vidner om det kraftige regnskyl, for solen har atter taget magten over dagen. Vandet i søerne er varmt, og det gør fiskene inaktive, og de virker ikke særligt interesserede i de agn, der bliver kastet ud til dem.

Teamfisker for FTM/TFT – Jesper Kjærgaard

David lægger ud med en hyggesnak med Jesper Kjærgaard. Jesper og hans tyske kammerat har allerede været ved søen i nogle timer, hvor de blandt andet har optaget film til nogle YouTube videoer. Vi har fanget fint med fisk, indleder Jesper, men her ud på eftermiddagen virker bidelysten ikke så stor, følger han op.

Jesper Kjærgaard er teamfisker for de tyske grejbrands FTM (Fishing Tackle Max) og TFT (Trout Fishing Tackle) og har været inde over Fishing For Life siden 2018. Det at være teamfisker handler jo i det store hele bare om at komme rundt til fiskesøer og være flink og rar, blive set og hjælpe folk med at fange nogle fisk.

Jesper Kjærgaard fortæller David, hvad det indebærer at være teamfisker

Facebook er jo nok et af de bedste medier, når man skal ses af så mange mennesker som muligt, fortæller Jesper, men YouTube er også et fantastisk medie, supplerer han. Jesper har sin egen YouTube kanal, hvor han laver videoer om grej og teknikker til put & take fiskeriet. Det er helt skræmmende, hvor mange der ser sådan noget. Tidligere på dagen mødte jeg to svenske lystfiskere her ved søen, de kunne genkende mig, siger han med et smil.

 

FTM startede som et firma, der solgte levende agn som maddiker, regnorm og bienenmaden. Virksomheden voksede og voksede, og i dag har de en flåde af tyve biler, der kører ud med regnorm til hele Tyskland. I tillæg hertil har de et stort sortiment af fiskegrej, og deres katalog er på over tusind sider. Det er primært grej til put & take fiskeri, men de har også lidt grej til gedde- og medefiskeri. I mine øjne er det noget af det lækreste, man kan få inden for put & take grej, fortæller Jesper.

Jesper er en utrolig dygtig put & take fisker og han deler gladelig ud af alle sine tricks på hans YouTube Kanal

Vi har et team af omkring tyve frivillige fiskere, som gør det samme som mig: kører lidt rundt og hjælper ved ørredsøerne og bidrager, hvis der er et arrangement for udsatte børn, hvor de har brug for nogen, der kan hjælpe dem med at fange nogle fisk. Det er vigtigt for os at børnene får den oplevelse at fange en fisk, når de kommer ud. Det er hundrede gange sjovere at fiske, når man fanger noget, mener Jesper.

 

Så vi deltager de steder, hvor der er brug for os. Det kan være en sø, der holder en konkurrence eller en anden type arrangement, eller det kan være andre, der har brug for lidt hjælp. Fishing For Life er en god sag, og når der dukker gode formål op, er det hundrede procent sikkert, at jeg er den første, der melder mig og siger: Det er lige os!

Når du møder medlemmer af FTM/TFT teamet ved de danske ørredsøer, de altid er klar til at hjælpe med nogle fif til at fange fisk

Der kommer så mange rare mennesker til Fishing For Life arrangementerne, og mange af dem er jo ikke engang lystfiskere, siger Jesper. Det er folk, der gerne vil bidrage og være med til at byde lidt på nogle af tingene, der er på auktion. Fra teamet plejer vi at komme mindst ti personer, og under fiskeriet hjælper vi med at sætte bait på krogen, retter lidt til i grejopsætningerne og finder det rigtige blink til den rigtige dybde. Nogle af børnene får lov at prøve nogle af stængerne, så de også får succes, og der er ikke noget bedre end at se dem fange deres første fisk.

 

Lige som hos andre grejfabrikater findes der i sortimentet alt fra det helt billigegrej til noget rigtigt dyrt grej, f.eks. stænger til 4-5000 kroner. Vi prøver dog at fokusere på det ”begynder” fiskeren vil bruge, så det er det, vi fisker med. Alt under 1.000 kroner er en god stang, plejer jeg at sige, fortæller Jesper. Et af de budskaber vi prøver at promote er, at hvis man giver 200 kroner mere for en stang, så er oplevelsen dobbelt så stor.

Sådan skal det gøres!

Medlemmerne af teamet er let genkendelige med deres orange teamtrøjer. I dag er Jesper dog iført en rød t-shirt og ”bryder” lidt med etiketten. Hans makker er dog iført den rigtige teamuniform, og han viser lige, hvordan man fanger en sommersløv regnbueørred på bait. Jesper kigger selvfølgelig forbi ved Aalsbogaard Fishing For Life arrangementet d. 24. oktober 2020 og håber på at hilse på mange glade mennesker den dag.

Savage Gear testfisker – Kim Christoffersen

Kim Christoffersen og hans søn Victor har også lagt vejen forbi Ørsted Ørredvand i dag for at hilse på. En af grundene er, at Kim er Profisker hos Savage Gear, der er en af Fishing For Lifes sponsorer, men anden er foranlediget af hans fiskeglade søn. Victors kammerat Micas har for nyligt haft kræft, men er heldigvis erklæret rask. Hans forældre passer på ham her under Corona pandemien, da drengens immunforsvar er svækket ovenpå behandlingen, så det bliver ikke til mange fisketure. Kræft kan ramme alle, uanset alder, og når ens kammerat bliver ramt, sætter det selvfølgelig en masse tanker i gang. Victor er derfor nysgerrig på at høre mere om kræft og kræftforskning, men ikke mindst om, hvordan man kan være med til at støtte op om for eksempel Knæk Cancer.

Kim Christoffersen og hans søn Victor er primært havørredfiskere, så de er lidt på udebane ved en put & take sø

Jeg har fisket siden jeg var fire år gammel, og i starten fiskede jeg primært efter gedder og aborrer, fortæller Kim. Dette fiskeri dyrkede jeg til jeg var 21 år gammel. Planen var at jeg skulle fange en gedde over 12 kilo, og så ville jeg blive fluefisker bagefter. Målet lykkedes til fulde med en gedde på 18,5 kilo, husker Kim med et smil.

 

Så flyttede jeg til Jyderup og næste mål blev at fange en gedde på over ti kilo på fluestangen. Det mål nåede jeg dog ikke, for min største fluefangede gedde vejede 8,8 kilo. Det var fint nok for mig, og så gik jeg over til havørredfiskeri, beretter Kim.

Kim og Victor har haft kræft tæt inde på livet og vil gerne bakke op om Fishing For Life!

Der er noget med fisk over ti kilo, så planen var, at jeg skulle tage en havørred over ti kilo, griner Kim. Jeg sætter de fleste af mine fisk ud igen efter fangsten, så jeg vejer dem normalt ikke. Mine største fisk har været på 91 centimeter, og den største havørred, der har været på vægten, vejede 8,8 kilo og målte 88 centimeter!

 

Det vildeste jeg har prøvet var syv havørreder over 60 cm på en dag, fortæller Kim. At han er en habil lystfisker, nærmest uanset hvad han kaster sig over, er der ingen tvivl. Sådan noget rygtes, og en dag blev han kontaktet af Mads Grosell fra Savage Gear. Det er små fire år siden nu, og jeg har været testfisker for dem lige siden, forklarer Kim.

Victors bedste ven har lige været igennem et kræftforløb og han er derfor meget interesseret i at vise sin støtte

Det er fedt at være med på teamet, fortæller Kim, men der ligger også en masse arbejde bag, fortsætter han. Man skal lære at tage billeder, og i starten var det ikke for godt, griner han. Der blev brugt mere tid på foto, filmning og redigering end på at fiske. Nu tager jeg mere video med et GoPro kamera, for det er hurtigere og nemmere at håndtere, når jeg skal håndtere og genudsætte fisken.

 

Kim er en af dem, der tester produkterne fra Savage Gear inden det kommer på markedet. Denne Salmonoid stang, som jeg går med, fiskede jeg med i over to år før den kom i handlen. Vi skal jo være sikre på, at det virker, og at det holder, forklarer han.

Put & Take er ikke hjemmebanen for Kim, og David joker med at han må gå under radaren, når han nu bliver eksponeret efter besøget ved Ørsted Ørredvand. Kim griner og siger, at han på ingen måde har noget i mod put & take fiskeri og dets udøvere. Jeg fiskede lidt put & take med min far for mange år siden og har også været til en putkonkurrence med en god ven, der lokkede mig med.

 

Man kan let foranlediges til at tro, at man bare skal kaste ud og så hive en masse fisk ind. Men det er ikke bare lige til, og der kan være en masse finesse i at lykkes med at fange fiskene. Det har jeg dyb respekt for, siger Kim. 

Kim er testfisker for Savage Gear, så han er normalt at finde ved kysten hvor han fisker efter havørreder

Kims mor har haft brystkræft, men det blev fjernet, og hun er helbredt i dag. Hans farfar døde af kræft i halsen, da Kim ikke var så gammel, og nu er der så Victors bedste kammerat, der lige har haft kraft. Så kræft har været helt tæt på flere gange, siger Kim.  Jeg prøver at huske at have kasket på, når jeg er ude og fiske for at passe på solen. Det er jo et af de steder, vi lystfiskere virkelig har en mulighed for at beskytte os selv, mener han.

 

Kim vil gerne støtte op om Fishing For Life, og mens han og Victor fisker til en guldørred, de har spottet ude i søen, fortæller David, at konceptet helt sikkert vil blive udrullet til Sjælland, og også og at han påskønner deres støtte op opbakning.

Grejudvikler af effektive putagn - Casper Bjerregaard Larsen

Der er næppe mange put & take fiskere, der ikke har hørt om de to putagn Præsten og Fidusen. Casper Bjerregaard Larsen er, ud over at være en af skaberne bag disse velfangende agn, også en del af virksomheden Viking Lures, der i år har valgt at støtte op om Fishing For Life.

Præsten og Fidusen er skabt ud fra princippet ”From one fisherman to another”, og bag vores brand er der lystfiskere, så det er ”af lystfiskere til lystfiskere”, lægger Casper ud. Det er det, der gør os allermest unikke, følger han op.

Casper Bjerregaard Larsen fortæller David om Præsten og Fidusen, som er nogle af de produkter han står bag

Vi er alle sammen lystfiskere og fisker primært efter ørreder, og det har vi været i mange, mange år. Lysten til at udvikle fiskegrej er kommet hen ad vejen, i takt med et behov for at optimere på det der var på markedet, forklarer Casper. Der var mulighed for at udvikle produkter, som ikke allerede fandtes, og som var unikke, og den mulighed greb vi, husker han.

 

De primære produkter er Præsten, som er en gennemløber og Fidusen, som er et mikroblink. Derudover har vi også kastet os over at fabrikere fiskestænger, for vi syntes, at der var plads til at lave nogle fede stænger, som kunderne også kan komme i nærheden af prismæssigt.

Ørrederne er svære at få til at hugge i dag, men Casper elsker sådan en udfordring. Der må skiftes taktik til man finder det der virker, er hans filosofi

Det er vores ønske at lave bedst muligt fiskegrej, som alle kan komme i nærheden af. Vi går ikke op i kvantitet – vi går op i kvalitet, fortæller Casper.  Alt bliver udviklet i Danmark, og vi har blandt andet Ole Gregersen på holdet, og han er meget garvet indenfor ørredfiskeri og blinkproduktion. Så udviklingen foregår herhjemme, men produktionen foregår i Hong Kong. Der er selvfølgelig en masse kvalitetskontrol, og jeg er meget nidkær omkring kvaliteten på produkterne. Det vi laver herhjemme, er også det, der skal komme ud i den anden ende, ellers gør vi det ikke, slår Casper fast.

 

Hvordan er du kommet i gang med fiskeriet Casper, spørger David. Jeg har nærmest fået det ind med sutteflasken, for min far er havørredfisker og har alle dage været det, fortæller Casper. Han er førtidspensionist og har mulighed for at fiske rigtigt meget. Når han nu syntes, at der var plads og tid til det, så blev jeg taget med, husker Casper.

Og selvfølgelig havde Casper noget i grejboksen der virkede!

Som for så mange andre startede det med prop og orm efter aborre, karusser og hvad der ellers var. En dag trækker jeg en aborre op, og da den er på vej op af vandet, kommer der en gedde og napper den. I det øjeblik blev jeg hooked på at fange noget større, fortæller Casper.

 

Ved et tilfælde var jeg med i en put & take sø et halvt år senere. Det var ude i Gundsø Magle – det der kendes som Simons Put & Take i dag – og det er 25 år siden. Vi fangede vel femten ørreder på den tur, og så stod det klart, at det bare var det jeg skulle.

En af guldørrederne i Ørsted Ørredvand kunne ikke modstå en langsomt fisket Præsten

Det der interesserer mig ved put & take fiskeri er, at jeg altid ved at ørrederne er der, men har jeg evnerne til at fange dem? forklarer Casper. Det er ikke som at stå på kysten og gøre alt rigtigt, og at der så alligevel ikke sker noget. Her er det op til mig at sadle om, skifte taktik, farvevalg, pladsskifte, dybde, højde, hastighed. Her er det op til mig, for fiskene er her – det er det der appellerer til mig, berettet Casper entusiastisk.

 

Jeg er en lystfisker, som har gjort en hobby til en virksomhed, fortæller Casper. Dermed er jeg både grejudvikler, tester når jeg er ude og er producent. Når jeg er ude og fiske, gør jeg det sjældent uden at have en agenda. Det kan være et blinks gang i vandet, rotation eller en farve, der skal testes eller justeres. Altså alle de her ting der spiller ind for at lave et godt produkt. Der ligger meget tid bag vores produkter, og der er også meget vi kasserer hen ad vejen, for vi gør ikke noget halvt.  fortæller Casper.

Casper og Viking Lures har dyb respekt for den frivillige indsats David gør og støtter op om Fishing For Life med et stort sponsorat

Inden jeg begyndte at lave grej, kørte jeg land og rige rundt for at fiske put & take. Jeg har altid været interesseret i at fange så store ørreder som muligt, og det har mest været vest for Storebælt, at det var muligt, så det har jeg opsøgt. For 12-13 år siden startede vi med at lave to-tre ture om året, af flere dages varighed, til blandt andet Munkbro, Loch Nees Tusaagaard. Så vi har kørt landet tyndt for at fiske efter de her store fisk.

 

Er det så nødvendigt? spørger Casper sig selv. Jo, jeg synes at det giver det her ekstra kick, at man ved, at der er lidt større fisk i vandet, besvarer han sit eget spørgsmål. Jeg kører også 400 kilometer op i Sverige og fisker put & take. Igen er det jagten på den store ørred, og selvfølgelig følger naturen med. Fiskene i de svenske putsøer er mere aggressive og vant til at skulle kæmpe om maden, og det har noget at gøre med måden, de bliver fodret på i dambrugene deroppe, kontra herhjemme, forklarer han.

Disse to Præsten Collectors Boxe kan du byde på til Fishing For Life auktionerne. De er lavet specielt til dette formål og der findes kun én af hver!

Du har allerede opnået meget, men hvad er din drøm inden for lystfiskeriet, spørger David. Jeg har været så heldig at have haft Danmarks rekorden inden for regnbueørred på 12,55 kilo, og det var en af mine store ambitioner at fange fisk over ti kilo, fortæller Casper. Fisk over ti kilo har jeg fanget en håndfuld af nu, så drømmene går ud over landets grænser. At prøve at fange regnbueørreder på New Zealand og at komme til Argentina og fiske i Jurassic Lake, er mine helt store drømme, fortæller Casper med funklende øjne.

 

Jeg er så heldig at være forskånet for at have haft kræft i min familie, siger Casper. Men det er en forfærdelig sygdom, der påvirker rigtig mange mennesker. Nu har jeg fulgt med i det store stykke frivillige arbejde du lægger for dagen David, og det kan vi slet ikke takke nej til at støtte op om. Vi er glade for at være en del af det her i år, og det er især på grund af dig og dit engagement, at vi er hoppet med på vognen.

Der bliver meget lækkert put & take grej at byde på til Fishing For Life auktionen

Vi kan se, at du gør en forskel, og du er derude. Det er mange bække små, der gør en å, og at vores lille bidrag kan være med til at hjælpe, er bare super fedt, siger Casper begejstret. Det er jo et stort uselvisk projekt. At du investerer så mange timer og energi og penge på at ligge og køre rundt for at gøre noget godt for andre mennesker, kan vi kun tage hatten af for, og det vil vi gerne støtte op omkring!

 

Mens David og Casper har snakket, har Casper fanget en flot guldørred. Den kunne selvfølgelig ikke modstå en Præsten gennemløber. Casper er en travl mand, så han skal videre i teksten. Inden han tager afsked, overrækker han Viking Lures sponsorat, der inkluderer fiskestænger og lækre endeagn. Som noget helt specielt, har Casper fået fremstillet to specielle Præsten Collectors Box, som er samleæsker med fire unikke Præsten blink i hver. Der findes kun én af hver af de her blink. De er speciallavet til Fishing For Life, fortæller Casper afslutningsvis.

Casper beviser at han udvikler fiskegrej der kan fange fisk!

En lystfisker der fylder godt i medielandskabet - Gordon P. Henriksen

En lang dag på Sjælland er ved at nå sin ende, men inden turen går tilbage til Fyn, aflægger David et besøg hos den kendte lystfisker Gordon P. Henriksen, der bor idyllisk i et bindingsværkshus og har en lille bæk løbende rislende gennem baghaven.

Gordon byder indenfor i sit lystfiskerkontor og byder straks på kaffe. Bogreolen er fyldt med litteratur om lystfiskeri. På væggen hænger diverse geddeagn, og under loftet hænger fiskestængerne på række. Så de fysiske rammer er på plads for en mand, hvis arbejde er hundrede procent lig med lystfiskeri.

Gordon P. Henriksen viser David sin ”private” bæk der løber gennem baghaven

Det er meget simpelt med min karriere i øjeblikket, starter Gordon ud. Hvis jeg kan have det sjovt med de ting jeg laver, synes det er spændende, det har med fiskeri at gøre og have en fornuftig årsløn til sidst, så er jeg glad.

 

Der er mange elementer i mit arbejde, og jeg laver blandt andet events for firmaer, har skrevet bogen ”Et liv i fisk”, skriver artikler til fiskeblade, laver konsulentarbejde for turistråd og kommuner, laver en masse YouTube film og film med Niels Vestergaard, laver radio, podcasts og TV.

 

Så det er alt muligt forskelligt, og når det stykkes sammen, så er der lige pludseligt mere end rigeligt for én person at lave, summerer Gordon op. Det er et fantastisk job, hvor der er en blanding af passion for fiskeriet og de fede oplevelser, og så er det også er et job, og det handler om at have en karriere. Jeg skal ikke bevise noget, men skal have det hele til at løbe rundt. Noget af det vigtigste for mig er, at jeg kan vælge projekter, jeg synes er sjove, og vælge samarbejdspartnere som jeg synes er dejlige at lave projekter sammen med, siger Gordon.

Gordon debuterede som forfatter her i 2020 med bogen ”Et liv i fisk”

Det er noget andet end at være en eller anden iværksætter, der skal bygge en virksomhed op og sælge tusind fiskestænger eller sådan noget. Jeg skal bare have mit lille fiskekontor og gå og hygge mig. Så er jeg glad og lykkelig, smiler Gordon.

 

Jeg fangede min første fisk som syv-otte årig, og den er på det første billede i bogen. Det er også det eneste fiskebillede, jeg har på kontoret, fortæller Gordon. Min uddannelse er ”gået i fisk”, for den tæller blandt andet en bachelorgrad i human økologi, som jeg læste i Maine i USA, og her lavede jeg en masse projekter om fisk. Dertil kommer en kandidatgrad i miljøbiologi og kommunikation fra RUC, og så har også læst på Norges Fiskerihøjskole på Tromsø Universitet. Så på den måde gik min uddannelse i fisk, forklarer han.

Gordons fiskekontor danner de perfekte rammer til en hyggesnak om lystfiskeri

Derefter arbejdede jeg på Atlantik Travel i fem år, hvor jeg arrangerede fiskerejser. Mit arbejdsliv fortsatte på Fisk & Fri i fem år, og så har jeg været selvstændig i otte år nu med mit firma Megaloops, hvor jeg laver noget af det her, jeg nævnte til at starte med, fortæller Gordon.

 

Det er et privilegie at have de muligheder, jeg har, og jeg elsker, når der sker noget nyt. Når folk siger, at du kan da ikke lave en time langt radioprogram om fiskeri, så er det super fedt at sige: nu skal jeg eddermame vise jer, at det kan man!

Nye store projekter, som at lave bogen, som er en ny måde at formidle på, men hvor jeg kan trække på nogle af de erfaringer, jeg har fra tidligere, er helt klart sådan noget, der holder mig kørende, fortæller Gordon.

Du har mulighed for at byde på et signeret eksemplar af ”Et liv i fisk” på Fishing For Lifes auktion

David er imponeret over Gordons meritter og er nysgerrig efter at vide, hvad fremtiden bringer. Jamen, der er allerede en masse ting i støbeskeen, griner Gordon. Jeg er stille og roligt i gang med at skrive en bog mere. Columbus Leth, fotografen jeg lavede den første bog med, er pisse flink og pisse dygtig, og vi har virkelig hygget os. Det har faktisk været en sindssyg fed oplevelse at skrive bogen, selvom jeg troede, at det ville være hårdt at sætte sig til tasterne. Men det kom mere eller mindre af sig selv og var lettere, end jeg havde regnet med, fortæller Gordon.

 

”Et liv i fisk” er blevet rigtigt godt modtaget, både i forhold til salgstal, men også anmeldelser og den feed back, jeg får. Så det har været super motiverende, og derfor har vi kastet os over at lave en bog mere. Det bliver en blanding af jagt, fiskeri, mad og filosofi, røber Gordon.

”Et liv i fisk” har fået gode anmeldelser og Gordon har doneret nogle signerede eksemplarer, der kan bringe penge ind til Knæk Cancer

Så er der lidt nye TV projekter under planlægning, og så der dukker der bare nye ting op hele tiden. Jeg keder mig ikke, og der er rigeligt at lave og mange folk, der river fat i mig og vil have mig med til det ene og det andet, siger han.

Et andet projekt er ”Bjælkehytten”, der ligger ud til nogle af de fedeste fiskepladser i Isefjorden. Et lille frirum, som jeg istandsætter med brændeovn, senge, et lille køkken og med udstyr til at lave bålmad. Det er ikke lukseriøst, tværtimod, det er lidt primitivt glamping/campingagtigt. Der er rindende vand og el derude, men ellers er det bålmad og sådan, fortæller Gordon begejstret.

 

Det bliver super lækre udendørsoplevelser, hvor jeg som vært kan lære folk at fiske, lære folk at binde fluer, og lave noget lækker mad til dem. Dertil kan jeg lave madlavningskurser, røgning og andre ting, men gøre det i en super unik, smuk og særlig setting, som man ikke rigtigt kan få andre steder. På den måde kan jeg også tilbyde det til firmaer og folk, som er villige til at betale det, det koster for den slags.

Gordon viser David hvordan han har indrettet sit hyggelige fiskekontor.

Så det er primitivt, men alligevel eksklusivt, forklarer Gordon. Derudover kan det bruges til at hygge på alle mulige måder med folk i mit netværk, Så jeg glæder jeg mig til at skulle derud hele vinteren igennem, siger han.

 

Gordon har valgt at støtte Fishing For Life med nogle eksemplarer af sin bog ”Et liv i fisk”. Jeg tror at stort set alle kender nogen eller har nogen, der er tæt på, som har været berørt af kræft, så det er jo svært ikke at synes, at det er en rigtig god sag, så selvfølgelig vil jeg gerne støtte det, siger Gordon, mens han griber en pen og signerer bøgerne.

 

Med bilen fuld af sponsorater og med erindringen fuld af gode oplevelser og indtryk fra en begivenhedsfuld  dag, sætter David Lind Nordby kursen mod Fyn.

Artiklen er skrevet af David Nielsen

David Nielsen er fiskeskribent og blogger og står bag hjemmesiden Specineers.dk

Under mottoet: Fisk, fortællinger og lækre fotos, skriver han artikler om alle typer af lystfiskeri og krydrer det hele med flotte fotos.

David laver også stemningsfyldte fiskefilm der kan ses på Specineers YouTube kanal.

Følg Specineers.dk på Facebook, Instagram og YouTube.

https://www.facebook.com/specineers.dk/

https://www.instagram.com/specineers/

https://www.youtube.com/channel/UCX-G90kXzHW1QM8lGLW8grQ

FISHING FOR LIFE –

SAMMEN GØR VI EN FORSKEL

CVR. NR. 40818952

©FISHING FOR LIFE 2020 l WEBMASTER DAVID NORDBY